Wie ik ben 

 

Mijn naam is Dana Quodbach en ik draag al bijna 5 jaar zorg voor jullie unieke “custom-made” (bedrijfs)kleding, krachtige promotieartikelen,
(sport)evenementen-shirts/-kleding, relatiegeschenken en gadgets. Ook zijn (carnavals)verenigingen bij mij op de juiste plek voor gebreide shawls, gestanste/gelakte pins, vlaggen e.d.

 

Wat is mijn verleden!!!

Na mijn opleiding mode/textiel ben ik, na daadwerkelijk jarenlang in deze branche werkzaam te zijn geweest, de horeca ingerold.  
Na gedurende meerdere jaren de nodige basis te hebben gelegd, heb ik besloten drie van mijn “passies” samen te laten komen: horeca, mode én sociale contacten. Dit alles, gecombineerd met de wens te ondernemen, maakt het verhaal compleet: DANA’S Promotional Products.

 

Waarin wil ik me onderscheiden??

Een stuk (inhoudelijke) kennis vind ik onontbeerlijk, in alle branches en producten. Hierdoor kan ik een eerlijk, passend advies op maat geven.  “straight to the point”

Door mijn achtergrond weet ik als geen ander dat passende bedrijfskleding iets is wat ondernemers vaak uitstellen of zelfs helemaal vergeten. Maar het is zo belangrijk!!

Naar mijn mening wordt ook aan relatiegeschenken en promotiematerialen vaak te weinig aandacht besteed. Mijn visie hierop is echter “wat je geeft, krijg je dubbel en dik terug”.

 

 

 

 

 

 

 

 

DON'T BE SHY

SAY HI!

Akerstraat 62

6411 HC HEERLEN

 

Tel. 045 26 000 20

Mob. 06 50 2629 96

 

mailto:dana@dana-s.nl

www.dana-s.nl

 

Btw nummer: NL 159645049B01

KVK nummer: 64577872

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon