top of page

Bekijk hier onze catalogussen

dit is slechts een greep uit mijn assortiment

klik voor catalogus

klik voor catalogus

Bi-color-collectie Printer Prime

Tijdens de ontwikkeling van deze lijn was het prioriteit een duurzame collectie te ontwerpen met zon min mogelijk negatieve impact op het milieu

.

Met de Printer Essentials collectie onderstrepen we meer dan ooit waar Printer voor staat:

“Best value in large volumes”

U kan naar hartelust combineren en uw eigen stijl creëren: mix & match!

Printer Red is een kledinglijn, bestaande uit verschillende modellen, die elk in 11 kleuren verkrijgbaar zijn! Je kunt alles combineren!

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is niet goed genoeg voor hen! Zij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, den nieuwste technieken. De hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In hun missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden zij ook high-end blazers en accessoires aan.

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt: Zo blijven de kleren functioneel en in de mode. Uit ervaring blijkt dat bedrijven en organisaties die kwaliteit een essentieel onderdeel van hun marktcommunicatie beschouwen, zeer vaak kiezen voor James Harvest Sportswear als merk van hun promotiekledij. U heeft binnen deze collectie zelf de keuze in materiaal en pasvorm (de klassieke 'regular', de moderne 'fitted' of de 'lady')

ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. 
Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit. 

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant. 

De PRIO-serie is een geheel nieuwe lijn van werkkleding waardoor we door grote volumes en slim denken, een goede kwaliteit kunnen aanbieden voor weinig geld.

Deze collectie werd dus ontwikkeld rekening houdend met 3 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit, gunstige prijs en een uitgebreid kleurenplaat.

Cottover is gecertificeerd met erkende labels die er allemaal naar streven het milieu te verbeteren, eerlijke handel te waarborgen en armoede te bestrijden.

Rond 1930 produceerde Derby of Sweden overhemden. Daarna kwamen er bijpassende tassen bij. Met de gloednieuwe collectie 'Derby of Sweden Bags 3.0' worden mooie tassen, voor elke gelegenheid, gemaakt. Richtlijnen hierbij zijn:

  • competitieve prijzen

  • goede kwaliteit en betrouwbare details

  • grote voorraden

  • veel personalisatiemogelijkheden

  • uitgebreid kleurengamma

bottom of page