top of page

BORDUREN

IMG_0886.PNG

Een borduursel is iets speciaals. Het is een decoratie met een statement. Een creatie gemaakt van naald en garen. Strak gesponnen draden die zij-aan-zij jouw ontwerp vormen en jouw boodschap duidelijk herkenbaar en met kracht uitstralen.

Onomstotelijk staat vast dat een geborduurd ontwerp langer meegaat dan een geprint ontwerp. Het is duurzamer, slijt minder snel in de was en kleuren blijven beter behouden. Een geborduurd ontwerp is professioneel en chique.

Wat ik doe ?

Dana’s brengt jouw ontwerp naar een hoger niveau door het op textiel te borduren. We gebruiken garen van 100% polyester dat bekendstaat als Italy’s finest. Om het borduursel zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen op het door jou gewenste kledingstuk werken we met professionele, splinternieuwe zogenaamde eenkops-, vierkops- en zelfs zeskops-borduurmachines uit Japan en de VS.

 Als eerste maken we aan de hand van jouw tekening of foto een digitaal bestand met jouw ontwerp dat de borduurmachine kan uitlezen: de borduurkaart. Onze borduurder levert graag goed werk af. Daarom let hij er goed op dat jouw ontwerp de juiste afmetingen en kleuren krijgt.

 Uit ervaring weten we wat goed werkt en wat geschikte posities zijn voor borduursels op kledingstukken. Daarover adviseren we je dan ook, wanneer we de borduurkaart met jouw ontwerp ter goedkeuring voorleggen. Is het nodig iets aan te passen, dan doen we dat net zolang totdat het naar wens is. Kwaliteit leveren en tevreden klanten, dat vind Dana's belangrijk.

Praktisch

Aanleveren

Een tekening of een foto van wat je wil laten borduren is voldoende. Mijn borduurder trekt dit over en maakt er een geschikt ontwerp van voor de borduurkaart.

 

Mogelijkheden

We  borduren op elk stuk stof. Van T-shirt tot dekbed, van tafelkleed tot zakdoek. Wat we nog niet gedaan hebben, dat maken we mogelijk. Heb je een leuk idee? 

rood borduursel2.jpg
bottom of page