top of page

Klik op één van de onderstaande links om onze collectie te bekijken

RELATIEGESCHENKEN

 

Relatiegeschenken vinden gretig aftrek bij bedrijven die willen investeren in personeel en hun relaties. In de drukke wereld waarin persoonlijk contact vaak plaats maakt voor digitale media dreigen relaties hun ware gezicht te verliezen en lopen kans oppervlakkiger te worden. Het verzorgen en onderhouden van relaties met behulp van promotiemateriaal wordt hierdoor steeds belangrijker.

 

Relatiegeschenken met logo 

 

 

Onze kracht is u te “ontzorgen” en creatief mee te denken in het vervaardigen van bedrukte en originele relatiegeschenken. Ons doel is om met een heldere kijk, actie, verrassing en aandacht teweeg te brengen wat betreft het leveren van relatiegeschenken met logo.

 

Originele relatiegeschenken 

 

Als groeiend of al langer succesvol bedrijf timmert u graag verder aan de weg.  Naamsbekendheid is hierbij van wezenlijk belang. Originele relatiegeschenken die bovendien nuttig is en eventueel bedrukt met uw logo, speelt daarbij een erg grote rol. Het zal u in dank worden afgenomen door uw relaties!

 

Met een groot deel van onze opdrachtgevers werken wij al jaren samen, en zien ze als externe collega’s. Online bestellen is mogelijk, maar onze voorkeur gaat van oudsher uit naar persoonlijk contact.

 

Wat mag u van ons verwachten?

 

• Helder en eerlijk advies, tijdens de zoektocht naar het unieke relatiegeschenk.

• Persoonlijke inzet van één van onze creatieve meedenkers, welke op de hoogte zijn van de (lokale) wet- en regelgevingen.

• Vakkundige begeleiding en levering van de door u bestelde relatiegeschenken.

bottom of page